VILKÅR

1 - Formål
Disse Kjøpsbetingelser gjelder å bruke nettsiden finner du på barong.no. Før du gjør noen kjøp, må du først opprette en kundekonto. Gjennom portalen barong.no gis til alle registrerte brukere muligheten til å få tilgang til innhold, tjenester og annen informasjon om portalen. Disse generelle vilkår er fullt avtalt mellom partene med hensyn til transaksjoner på nettet salg mellom barong.no og deres kunder.

Barong.no forbeholder seg retten til etter eget skjønn, å endre, legge til eller fjerne deler av disse vilkårene for bruk til enhver tid. Det er ditt ansvar å lese gjennom disse vilkårene for bruk hver gang før du bruker nettstedet. Din fortsatte bruk av Nettstedet etter kunngjøring av endringene vil bety at du godtar og godtar endringene. Du godtar at alle etterfølgende kjøp av dere vil være underlagt vilkårene og betingelsene for bruk, som skal gjelde inntil vi legge inn en endret vilkårene for bruk og i samsvar med en slik endret vilkårene for bruk. Mens du overholder disse vilkårene for bruk og slike endringer. barong.no gir deg ( "Sluttbrukeren") ikke personlig, ikke-eksklusiv, overførbar, ikke-viderelisensieres, begrenset privilegium å gå inn og bruke

2. Betingelser for tilgang og bruk
Gjennom retning barong.no noen kan ha fri tilgang til informasjonen i denne websiden.

Vilkårene for tilgang til Nettstedet er underlagt lovene i kraft når som helst og til prinsippene om god tro og legitim bruk av brukeren, uttrykkelig forbyr enhver form for ytelse som kan være skadelig for portalen eller tredjeparter.

Portal krever ingen medlemskontingent for enkel navigering, tilgang eller bruk av denne tjenesten. I motsetning vil for tilgang til visse typer innhold og tjenester er nødvendig før abonnement og tilhørende registrering som bruker (fra nå av registrerte brukere). Brukeren skal ha mulighet til å velge og angi din egen Adgangskoder. Barong.no forbeholder seg retten til å fjerne eller suspendere enhver bruker som krenker moral av folket.

Tilordne Adgangskoder skjer automatisk, det eneste kriteriet sysselsatte, fravær av tidligere Tilgangskoder som var identisk med de som er valgt av brukeren. Brukeren forplikter seg til å foreta en lovlig og flittig bruk av adgangskoder og å ikke gjøre tilgjengelig for tredjemann med tilgangskoder. Adgangskoder kan bare benyttes av brukere som var tildelt. Barong.no er frikjent fra ethvert ansvar som måtte påløpe for skader forårsaket eller led av misbruk eller manglende flid i varetekt av Adgangskoder, tap eller bruk i tråd med disse generelle vilkår.

3 - Innhold og Bruker Handlinger
Brukeren forplikter seg til å foreta en lovlig og forsvarlig bruk av informasjon eller få tilgang til innhold eller via nettsiden eller tredje barong.no tidligere levert av barong.no og alle under prinsippene om god tro og med hensyn til enhver tid gjeldende lovgivning.

Brukeren skal ikke få, med unntak for personlig bruk, all informasjon (informasjon betyr en melding, fotografier, en klasse eller type datamaskin fil, grafikk etc..) Det er eid av portalen.

Likeledes tar brukeren en forpliktelse til ikke å med vilje forårsake skade eller skade, endre Portal og ikke til å innføre eller spre såkalte "datavirus" som kan endre uautorisert innhold eller Portal komponent systemer.

Til slutt, plikter brukeren å overholde alle kravene i forhold til immaterielle rettigheter, industri og andre analoger.

4. Portal Content
Portalen har som mål å tilby en tjeneste prioritet og salg av informasjon og andre elementer av piercing.

Databasen produktet barong.no eiendom inneholder all nødvendig informasjon som klienten trenger og være konstant oppdatert prisene, komplette tekniske beskrivelser, mv.

Barong.no fastslår at produktet som tilbys er generelt samsvarer med bilde og beskrivelse av det samme. Men er fritatt fra ansvar for de tilfellene der for tekniske eller menneskelige feil var feil eller variasjoner mellom fotografi, teknisk beskrivelse og pris. Også det viser seg at fotografiene er rent indikative og kan være variasjoner så langt når det gjelder deres fysiske utseende og integritet fordelene av produktet forespurt.

5 - Rettigheter og forpliktelser Barong.no
Barong.no utelukkende ansvarlig for utførte tjenester av den og innholdet direkte stammer fra portalen og identifisert med tilsvarende opphavsrett.

Barong.no er forpliktet til vedtakelsen av midler og tiltak som er nødvendige for å ivareta sikkerhet og personvern i kommunikasjon. Fungerer ikke når den tas med relevante sikkerhetstiltak, disse var sårbar for eksterne midler.

Barong.no forbeholder seg retten til midlertidig å stanse tjenesten uten varsel til brukeren, så lenge som nødvendig for å utføre vedlikehold, oppgradering eller forbedre våre tjenester. Kan også endre tilgangen særlige vilkår plassering av innholdet jeg medlem av portalen og hindre, begrense, blokkere, slette eller trekke tilbake tilgang til tjenester til brukerne når de ikke gjør fair use, ærlig og flittig tjenester på portalen.

6. Betalingsmetoder, Kredittkort Vilkår og Skattedirektoratet.
Alle betalinger må gjøres via PayPal (aksepterer VISA, MasterCard, American Express, blant annet). Med mindre dette uttrykkelig fremgår av området barong.no ikke godta noen annen form for betaling. . Kunden, ikke Barong.no, er ansvarlig for betaling av eventuelle beløp på regningen UAUTORISERT KREDITTKORT av en tredjepart. Du godtar å betale alle avgifter og kostnader som påløper i forbindelse med kjøpene dine (inkludert gjeldende avgifter) på priser som gjelder når kostnadene var pådratt. . Du er ansvarlig for å betale eventuelle statlige avgifter pålagt sine innkjøp, inkludert men ikke begrenset til, til salg, bruk eller verdi skatter.

7. Det er ingen ansvarlighet i salg og undervurdert produkter eller tjenester.
Barong.no har rett til å nekte eller avbryte noen ordre for produkter eller tjenester som er oppført ved en feil pris, rabatt eller tilbakebetaling, eller inneholder andre feil informasjon eller typografiske feil.

8 - Bud, Priser, betaling & Frister
Basert på sin handelspolitikk kan Barong.no foreta endelige endringer i prisen, enten ved å kjøpe produkter fra enkelte enhet og andre som kan gi barong.no innen rimelig tid. Det vil imidlertid barong.no som fritt og frivillig tilbyr disse rabatter og / eller rabatter til de som vil og kan ikke kreves eller forespurt helst av klienten.

Ytterligere rabatter og freebies for bestilling mengde eller volum vil være utelukkende ansvarlig for barong.no.

For å foreta et kjøp vil være avgjørende for å lage en handlevogn og har fylt ut tegningsblanketten. Etter utstedelsen av ordren kunden må bestille å betale det samme med noen form for betaling muligheter som barong.no tilgjengelig på det tidspunktet.

Leveringstiden avhenger av produkter og beløpet, stedet hvor forsendelsen, og i alle tilfeller som starter å telle fra barong.no mottar ordren beløpet. barong.no varmeste plassen sin innsats for å sikre leveranser i tide, gitt eller bekreftet. Men ikke skaffe seg ethvert ansvar for unnlatelse av å overholde disse datoene hvis det er gjennom ingen feil barong.no.

Ved kansellering av ordren, må kunden betale tilbake fraktkostnadene.

Produkter som er kjøpt må betales etter barong.no post som sendes til din totale kjøpet, noe som gjør barong.no når beløpet som er angitt i dette, på noen betalingsmidler på den tiden.

Når betalingen er bekreftet ved barong.no begynne å behandle forespørselen.

Etter å ha mottatt betaling for en bestilling, barong.no. skal utstede og sende regningen til adressen på abonnementet ditt, eller angitt av kunden. Fakturaen vil bli sendt på forespørsel, en gang fullført dette.

barong.no søke å levere varene på samme måte som de vises satt til overalt.

9 - Retur og Law Oppløsning
Barong.no ikke godta avkastning på salg av varer som kan reproduseres eller kopieres enkelt og umiddelbart. Retur av varer krever avtale med begge parter. Barong.no forbeholder seg retten til å kreve erstatning for å oppveie eventuelle skader på varer og å gjenopprette direkte kostnader som påløper i retur.

10 - Kontakt
Brukeren kan forbinde med Barong.no via e-post.

Brukeren erklærer å ha lest, forstår og aksepterer de generelle vilkårene i sin helhet.

Tilbake
VÅR NETTBUTIKK |  KONTAKT |  OM OSS |  SPØRSMÅL |  VILKÅR |  NETTSTEDSKART


RUSELØKKVEIEN 60 OPPG: E 0251 ORG Nr: 995212498 PHONE: (47) 90872669 OSLO–NORGE
Copyright © 2010 | Barong.no